Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Ankara Çankaya Kavaklıdere Mahallesi'nde 14 m2 Hisseli Arsa

Vakıftan 14m2

Özellikler

Satıcı:
Vakıftan
Tapu no:
17616
Metre Kare:
14m2
Ada:
9909
Parsel:
13
Tapu Tipi:
Arsa Tapusu
Hisse Oranı:
112/2400
Emsal:
0

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 5
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

KAVAKLIDERE MAHALLESİ 9909 ADA 1 PARSEL

Açıklama

Özellikler: 9909 ada 13 parsel nolu arsa vasıflı taşınmaz 311,00 m2 yüzölçümüne sahip imar parselidir. Taşınmazın 112/2400 hissesi satılık olup 14,51m2 ye tekabül etmektedir. Parsel yaklaşık dikdörtgen geometrik şekle sahip olup kısa kenarı yaklaşık 1,40m, uzun kenarı yaklaşık 209m uzunluktadır. Parsel etrafında imar yolları açılmış vaziyettedir. Parselin kısa kenarının dar olması nedeniyle üzerinde herhangi bir yapı olup olmadığı tespit edilememiştir. Sınırları belirleyici herhangi bir unsur bulunmamaktadır.

Ulaşım: Taşınmaz tapu kayıtlarında ve mahallinde Kavaklıdere Mahallesi, 9909 ada 13 numaralı parseli teşkil eden arsadır. Taşınmaza ulaşım için, Atatürk Bulvarı üzerinden kuzey istikametinde ilerlenerek TBMM'nin bulunduğu mevkiide sağ tarafta yer alan Esat Caddesine girilir, devamında sağ tarafta yer alan Büklüm Sokak'a dönülür ve devamında sağ tarafta yer alan Güfte Sokak'a ulaşılır. Taşınmaz Güfte Sokak üzerinde yer almaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde TBMM, Sahil Güvenlik Komutanlığı Ek Binası, Latanya Hotel, Lokman Hekim Akay Hastanesi, ticaret ve konut binaları bulunmaktadır. Bölgede altyapı ve ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

Not: Şifahi alınan bilgiye göre, parsel Özel Yol Alanı imarlı olduğu ve kuzeyinde bulunan binaların kullanımında olduğu öğrenilmiştir, Parselin halihazırda yapılaşmaya uygun olmadığı öğrenilmiştir. Teklif vermeden önce güncel imar durumunu ve yapılaşma şartlarını, teyit ediniz. Alıcı mevcut haliyle almayı kabul eder. Güncel imar durumu hakkında ilgili belediyesinden bilgi alabilirsiniz. Taşınmaz hisseli olarak satılmaktadır, satılık hisse oranı 112/2400'dür. Hisseli gayrimenkullerde diğer hissedarlara ilişkin ön alım hakkı süresi maliklere tebliğ edilmesinden 3 ay sonra sona ermektedir, alıcı hisseli gayrimenkullerdeki hukuki süreçleri bilerek teklif vermeyi kabul eder.

Tapu.com'dan Arsa Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.