Özellikler
Tahliye Durumu | Tahliye Edilmemiş i |
---|---|
Satıcı | Bankadan |
Tapu no | 15431 |
Metre Kare | 60m2 |
Ada | 301 |
Parsel | 2 |
Tapu Bilgisi | Cins Tashihi |
Bina Yaşı | 33 |
Isıtma Sistemi | Sobalı |
Kat Sayısı | 1 |
Bağımsız Bölüm | 23 |
Bulunduğu Kat | 1 |
Ödeme Detayları
KDV | % 0 |
---|---|
Tapu Harcı | Alıcı öder |
Teminat Bedeli ! | % 5 |
Açıklama
Cumhuriyet caddesi üzerinde konumlu, yaklaşık 30 yıllık betonarme, TAM HİSSELİ ARSASI 99.11m2 üzerinde Brüt 60,00 m2 MÜSTAKİL DÜKKAN
Özellikler: Ana gayrimenkul cins tahsisli olup Kargir Dükkan nitelikdir. Taşınmaz yaklaşık 3035 yıllık kargir dükkandır. Taşınmaz banka mülkiyeti olup dışarıdan incelenmesi talep edilmiştir. İç mekan detaylı incelenmemiştir. Bina dış cephesinde kepenk bulunmaktadır. Taşınmazın içi tek galeri hacimli olup kapa inşaat halindedir. Taşınmaz iç mekan resmi rapor ekindedir. Taşınmaz kiracılı konumda olup mülteci göçmen tarafından motor bisiklet tamir dükkanı olarak işletilmektedir. Dükkan bakımsız durumda olup herhangi bir çevresel özelliğe sahip değildir.
Ana taşınmaz cins tahsisli olup kargir dükkan niteliklidir. Ana gayrimenkul tapu kaydına göre Adıyaman İli, Kahta İlçesi, Atatürk Mahallesi, 301 Ada 2 Parsel ve 99.11 m2 alanlıdır. Kahta Belediyesinde konu mülke ait herhangi bir resmi evrak bulunmamaktadır. Parsel üzerinde tek katlı betonarme dükkan bulunmaktadır. Kadastro müdürlüğünde yapılan incelemede konu mülkün paftasında işli olduğu ve yaklaşık 60m2 alanlı olduğu ilgili memurdan şifahen öğrenilmiştir. Taşınmazın bulunduğu bölgede marangozların hizmet verdiği fakat yeni marangozlar sitesinin açılması ile burada dükkanlar talep görmediği öğrenilmiştir. Bina dış cephesi betonarme halde olup kepenk bulunmaktadır
Ulaşım: Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Sokak No: 15 A Katta – Adıyaman posta adresinde müstakil (dükkandır kesin uavt kodu tespiti için belediyeden teyit edilmesi önerilmektedir.) Taşınmaz konum ve ulaşa bilirlik açısından merkezi konumdadır. Cepheli olduğu Cumhuriyet sokak ~ 120 mt doğuda ana aks Adeviye Bulvarı irtibatlıdır. Referans olarak Eski Ziraat Bankasının doğusunda konumludur. Taşınmazın bulunduğu bölgede yoğunlukta mevcut eski ve çok az sayıda yeni yapılaşmalar bulunmakta olup, Yakın çevresinde Belediye, Türk Telekom, çeşitli iş yerleri, ofisler, kurum binaları vb gibi alanlar bulunmaktadır. Taşınmaza ana cadde üzerinden geçen toplu taşıma araçları ve özel araçlarla kolay bir şekilde sağlanabilmektedir.