Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Çankırı Kurşunlu Cömertler Mahallesi 10 Dönüm İmarlı Arsa

Bankadan 10384m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
10815
Metre Kare:
10384m2
Ada:
266
Parsel:
67
Tapu Tipi:
Arsa Tapusu
TAKS:
-
Emsal:
0.60

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Paylaşılır
Teminat Bedeli:
% 15
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Çankırı İli, Kurşunlu İlçesi, Cömertler Mahallesi, Çiçekönü Mevkiinde yer alan 266 ada 67 nolu arsa

Açıklama

Ulaşım: Konu taşınmaz Çankırı İl Merkezinin 70 km kuzeybatısında, İstanbul - Samsun E80 Karayolunun kuzey yaklaşık 300 metre kuzeyinde konumlanmaktadır. Konu taşınmaza ulaşımda bu karayolu üzerinden sağlamaktadır.

Özellikler: Söz konusu taşınmaz için Belediye imar bürodan alınan sözlü imar durumuna göre 266 ada 67 nolu parsel 1/1000 ölçekli uygulama imar planına göre Sanayi Alanı İçerisinde E:0,60 Yençok:12,50 metre yapılaşma şartındadır. Konu parselin ön çekme mesafesi 10, yan ve arka çekme mesafeleri ise 5 metredir. İncelenen imar durumuna göre konu parselin güneybatı cephesinden 15 metrelik imar yolu geçmektedir.Konu parsel geometrik olarak yamuk formunda, topoğrafik olarak ise güneybatı-kuzeydoğu istikametinde artan hafif bir yükseltiye sahiptir. Konu parsel mevcut durumda boş durumda olup üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır. Konu parsel sınırlarını belirleyici herhangi bir işaret vb. mevcut durumda bulunmamaktadır.

Not: Söz konusu taşınmaz Sanayi alanları içerisinde yer aldığından Fabrika yapımına uygundur. 1/1000 ölçekli uygulama imar planına göre Sanayi Alanı İçerisinde E:0,60 Hmax:12,50 metre yapılaşma şartındadır. Konu parselin ön çekme mesafesi 10, yan ve arka çekme mesafeleri ise 5 metredir. İncelenen imar durumuna göre konu parselin güneybatı cephesinden 15 metrelik imar yolu geçmektedir. 

Tapu.com'dan Arsa Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.