Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Antalya Manavgat Kasaplar Mahallesinde Dubleks Daire

Bankadan 4 + 1 209m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
11533
Oda Sayısı:
4 + 1
Metre Kare:
209m2
Ada:
1389
Parsel:
13
Tapu Tipi:
Kat İrtifaklı
Isıtma Sistemi:
Yok
Bina Yaşı:
10
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
2
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
2
Bağımsız Bölüm:
6

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 3
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Kasaplar Mah. 8525 Sok. No: 36 / 6 MANAVGAT / ANTALYA

Açıklama

Özellikler: 6 bağımsız bölüm nolu taşınmaz, ana gayrimenkulun 2.normal +çatı katında, kuzeybatı cepheden yapılan bina girişine göre sol kolda konumlu olup, kuzey-doğu-batı cephelidir. Taşınmaz projesine göre ve mahallen 2. katta yer almaktadır. Taşınmaz onaylı projesine göre; 2.katında; 2 adet oda, antre, salon, mutfak, banyo, wc ve 2 adet balkon hacimlerinden oluşmakta olup ortak alanlar hariç 135 m² yasal kullanım alanına sahiptir. Çatı katında ise; 2 adet oda, antre, banyo, 1 adet balkon ve 1 adet teras hacimlerinden oluşmakta olup ortak alanlar hariç 74 m² ve 32 m² teras yasal kullanım alanına sahiptir. Taşınmaz projesine göre toplamda brüt 209 m² ve 32 m² teras kullanım alanına sahiptir. İnceleme işlemi dışarıdan yapılmış olup, iç mekan özellikleri tespit edilememiştir.
Taşınmazın yer aldığı bina 495.30 m2 yüzölçümlü arsa üzerine betonarme karkas yapı tarzında, tek blok olarak inşa edilmiştir. Taşınmaz projesine 
göre ve yerinde; zemin, 2 normal kat, çatı kat olmak üzere toplamda 3 katlıdır. Taşınmazın, zemin katından, kuzeybatı cepheden sağlanan bina girişi, apartman giriş holü, 2 adet mesken 1. katında 2 adet mesken, 2+çatı katında 2 adet dubleks mesken olmak üzere binada toplam 6 adet bağısız bölüm bulunmaktadır. Binanın çevre düzenlemesi yapılmıştır. Binanın bulunduğu parselin çevresi betonarme bahçe duvarı ile çevrilmiştir. Taşınmazın yer aldığı ana gayrimenkulün dış cephesi mantolama üzeri akrilik esaslı dış cephe boyasıdır. Bina girişi, zemin kat düzeyinden ve kuzey cephesinden sağlanmaktadır. Bina giriş kapısı demir doğramadır. Bina giriş holü, kat holleri, merdiven evi ve sahanlıkları zemini mermer, duvarlar ve tavanı plastik boyalıdır. Merdiven korkulukları alüminyum doğramadır. Binada asansör bulunmamaktadır. 
Ulaşım: Şehrin ana arterlerinden biri olan; Antalya Caddesi üzerinde batı istikamette ilerlerken Kasaplar Mahallesine, 8523 Sokak kesişiminden kuzeybatı yönde dönülüp yaklaşık 200m ilerledikten 
sonra 8530 Sokağa doğu yönde dönülür ve 500m daha ilerledikten sonra 8525 Sokağa kuzey yönde dönülür. Bu sokak üzerinde 350m ilerledikten sonra sağ kolda taşınmazın konumlu olduğu parsele ulaşım sağlanır. Bölge orta yoğunluklu olup hızlı gelişmekte ve gelişimi devam ettirmektedir. Konu gayrimenkule toplu tasıma araçları ve özel araçla ulaşım imkânları bulunmaktadır. Planlı yapılaşmaya sahip bölgenin (yol, su, elektrik, kanalizasyon) altyapısı tamdır. Sosyal donatı alanlarına yakın konumludur. Şehir merkezine yakın konumludur. Toplu tasıma araçları ve özel araçlar ile ulaşımı rahattır. Bölgede doluluk oranı yaklaşık %80-90 tir. Gayrimenkulün bulunduğu bölge genellikle orta gelir grubuna hitap eden 3-4 katlı binalar inşa edilmiş alt yapısı tamamlanmış ve gelişimini devam ettiren bir bölgedir. Taşınmazın yer aldığı bölge konut alanı olarak teşekkül etmiştir. Taşınmazın çevresinde yapılaşma ağırlıklı olarak ayrık nizam,3-4 katlı binalar bulunmaktadır.
Not: 28.04.2015 tarihli yapıı kullanma izin belgesi bulunmaktadır.

Tapu.com'dan Konut Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddederse teklif sürecinde ödediğiniz hizmet bedeli tarafınıza aide edilir. Dilerseniz aide gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.

Tapu.com'da yayınlanan mülklerle ilgili tüm bilgiler ekspertiz raporuna dayanmaktadır. Ekspertiz raporu, gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek için yetkili kişi ya da kurumlar aracılığıyla hazırlanan analizdir. Ekspertiz raporu sonucunda tapu kayıtlarıyla ilgili bilgileri (şerh, ipotek, haciz, vb.), iskan durumunu, bina yaşını, metrekaresini, konumunu ve evin piyasa değerini öğrenmek mümkündür.