Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Ankara Çankaya Tunus Caddesinde 5025 m2 Ticari Bina

Şirketten 5025m2

Özellikler

Satıcı:
Şirketten
Tapu no:
10927
Metre Kare:
5025m2
Ada:
2515
Parsel:
20
Tapu Tipi:
Arsa Tapusu
Bina Yaşı:
20
Isıtma Sistemi:
Merkezi
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
12
Bağımsız Bölüm:
1

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Paylaşılır
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

ANKARA, ÇANKAYA, REMZİ OĞUZ ARIK Mah. TUNUS Cad. No: 42

Uzman Görüşü

Tunus caddesi üzerinde konumlu olup, kurumsal kiracıya uygun ve geniş otopark alanına sahip olması nedeniyle yatırımcıya uygun bir gayrimenkuldur.

Açıklama

Ulaşım: Taşınmaz; Kavaklıdere ve mahallinde Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Tunus Caddesi üzerinde yer alan 42 numaralı bina konumundadır. Taşınmaza ulaşım için; bölgenin ulaşım güzergahı olan Tunalı Hilmi Caddesi üzerinde kuzey istikametinde ilerlenirken John F. Kennedy Caddesi yönünde sola dönülür ve üçüncü solda yer alan Tunus Caddesine ulaşılır. Taşınmaz, Tunus Caddesi üzerinde 42 numaralı binadır.

Özellikler: Taşınmazın konumlu olduğu 1.000,00 m2 büyüklüğündeki 2515 ada, 20 nolu Parsel, ayrık nizam, betonarme karkas yapı strüktüründe inşa edilmiş 12 katlı (5 bodrum kat + zemin kat + 4 normal kat + Çatı Katı + Kule Katı) bina yer almaktadır. Bina girişi kuzey cepheden ve 1. bodrum kat seviyesinden verilmiştir. Taşınmazın 5. bodrum katında; sığınak, otopark, 4 ve 3. bodrum katında; otopark, 2. bodrum katında; işyeri, 1. bodrum katında; bina girişi ve giriş holü, Zemin, 1, 2, 3 ve 4. normal katta; bürolar, wc, lavabo ve ofis bulunmaktadır. Binanın dış cepheleri akrilik dış cephe boyasıdır. Bina dahilinde 2 adet asansör mevcuttur. Bina giriş kapısı alüminyum doğramadır. Binanın çevre düzenlemesi tamamlanmış olup açık otopark ve kapalı alanı bulunmaktadır.

Ana taşınmaz dahilinde kat irtifakı kurulmamış olup ofis olarak kullanılmaktadır. 5 ve 4. bodrum katı otopark olarak kullanılmakta olup zemini şap beton, duvarları plastik boya, tavanları plastik boya ve brüt betondur. 3. bodrum katı daha önce sistem odası olarak kullanılmakta iken halihazırda kullanılmamakta olup zemini halı kaplama, duvarları plastik boya, tavanı alüminyum asma tavan kaplamadır. 2. bodrum katı toplantı odası olarak kullanılmakta olup zemini halı kaplama, duvarları plastik boya, tavanı alçı ve asma tavan kaplamadır. 1. bodrum katı; bina girişi ve giriş holü olarak kullanılmakta olup zemini mermer, duvarları plastik boya, tavanı alçı asma tavan kaplamadır. Zemin ve 1. normal katı banka tarafından kullanılmakta olması nedeniyle iç mahal özellikleri görülememiştir. 2, 3 ve 4. normal katları ofis katlarından oluşmakta olup ihtiyaca yönelik bölümlere ayrılmış vaziyette kullanılmaktadır. Kat dahilinde bulunan mahallerin zemini seramik, duvarları plastik boya, tavanı alçı asma tavan kaplamadır. Teras katı dinlenme salonu olarak kullanılmakta olup zemini mermer, duvarları ve tavanı plastik boya kaplamadır. Kule katı asansör makine dairesi olarak kullanılmaktadır. Bina katlarının her birinde wc, lavabo ve oda mahalleri bulunmakta olup ofis katlarında oda mahallerinin mutfak olarak kullanıldığı tespit edilmiştir.Bina dahilinde yer alan ıslak hacimlerin zemini seramik, duvarları fayans, tavanı plastik boya kaplamadır.

Bina dahilinde yer alan mahallere ait brüt alan listesi aşağıda belirtilmiştir. 

5. Bodrum kat:740m2

4. Bodrum kat:740m2

3. Bodrum kat:740m2

2. Bodrum kat:740m2 

1. Bodrum kat:270m2 

Zemin kat :270m2

1. kat:290m2

2. kat:290m2

3. kat:290m2

4. kat:290m2

Teras Katı:70m2 + Teras:225 m2

Kule Katı:70m2

Not:  Konut Alanı lejantlı olup ayrık nizam 5 kat yapılaşma koşullarına sahiptir. Yapı Ruhsatı:04.06.1996/225 - Tadilat Y. Ruhsatı:10.03.1998/28. Yapı kullanım izin belgesi (İSKAN) tarih / no : 07.09.1998-460/98.

Söz konusu gayrimenkul %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi dahildir.

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.