Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

İstanbul Ümraniye Altınşehir Mahallesi'nde Birleştirilmiş 2 Daire

Bankadan 4 + 2 176m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
17922
Oda Sayısı:
4 + 2
Metre Kare:
176m2
Ada:
13
Parsel:
563
Tapu Tipi:
Kat Mülkiyetli
Isıtma Sistemi:
Kombili
Bina Yaşı:
35
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
4
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
1
Bağımsız Bölüm:
3,4

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 2
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Altınşehir Mahallesi Çiğdem Sokak Şahverdi Apartmanı No:95/1 (Taşınmazlar yerinde birleştirilerek kullanıldığından, Uavt no tektir, D:1)

Uzman Görüşü

Taşınmazın konumunun merkezi olması, bakımlı olması, ulaşımın kolay ve çeşitli olması, birleştirilmiş iki dairenin toplam 176 m2 alana sahip olması, yakın çevresinde alışveriş olanaklarının çeşitli olması avantajıdır. 

Açıklama

Özellikler: Projesine göre 1. normal katta yer alan DAİRE vasıflı 3 ve 4 numaralı bağımsız bölümler içeriden birleştirilmiş olup 2 ayrı tapu ile  birlikte satılmaktadır. 3 numaralı bağımsız bölüm Çiğdem Sokak'tan binaya bakıldığı zaman 1.normal katta ön-sol yan ve arka cepheli, -4 numaralı bağımsız bölüm ise ön-sağ yan ve arka cepheli bağımsız bölümlerdir. Onaylı mimari projesine göre 3 ve 4 numaralı bağımsız bölümler birbirinin aynı brüt alan ve bölümlendirmeye sahiptir. Bağımsız bölümlerin her biri onaylı mimari projesine göre yaklaşık brüt 88 m2 alana sahiptir. salon, mutfak, 2 oda, 2 balkon, 1 banyo, wc ve antre alanlarından oluşmaktadır. İki daire toplam 176 m2'dir.

Bağımsız bölümlerin alan olarak mimari projeye uygun inşa edildiği, - balkon alanlarının kapatıldığı, ara duvarların kaldırıldığı. -bağımsız bölümlerin tek bir işyeri olarak kullanılmak üzere bileştirildiği. - zemin kattan bağımsız bölümlere ulaşmak için döşemenin açılarak ayrı bir merdiven alanı inşa edildiğinin tespit edildiği belirlenmiştir.

Taşınmazın yer aldığı 309,88 m2 alana sahip 13 ada, 563 parselde, bitişik nizam, betonarme olarak inşa edilmiş, 1 adet bina bulunmaktadır. Onaylı mimari projesine göre, zemin kat ve 4 normal kattan ibarettir. Zemin katta 2 adet dükkan, garaj ve kömürlükler, 4 normal katın her birinde 2'şer adet daire olmak üzere, binada toplam 10 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Binada 2 adet giriş bulunmaktadır. Girişlerden biri ön cepheden, diğeri sağ yan cepheden ve zemin kat seviyesindendir. Her iki girişten de aynı merdiven holüne ulaşılır. Zemin katta döşeme açılarak sadece 1.kata ( 3 ve 4 nolu BB'lere) hizmet eden merdiven inşa edilmiştir. Ön cephede yer alan bina giriş kapısı demir doğrama, sağ yan cephede yer alan ise camlı alüminyum doğramadır. Bina giriş zemini, sahanlık ve merdiven basamakları mermer kaplıdır. Merdiven korkulukları alüminyumdur. Bina dış cephesinde sıva üzeri boya ve cam giydirme uygulanmıştır. Balkonların korkulukları demir profilden imaldir. Binada asansör bulunmamaktadır. Doğalgaz tesisatı mevcuttur. 

Ulaşım: Altınşehir Mahallesi, Çiğdem Sokak, Şahverdi Apartmanı, No:95/1 Ümraniye-ISTANBUL adresinde bulunmaktadır. Taşınmaza ulaşmak için, Alemdağ Caddesi üzerinde Tepeüstü Kavşağı'ndan Dudullu istikametine ilerlenir. Nato Yolu, Alemdağ Caddesini yaklaşık 1.1 km. ilerde sağ kolda çatal yaparak keser. Nato Yolu'na girildiğinde sağda 5. yol olan Hacıoğlu Sokak'a dönülür. Çiğdem Sokak sağ koldaki ilk yoldur. Gayrimenkulü, Çiğdem Sokak ile Hacıoğlu Sokak kesişiminde, sağ koldaki 563 nolu parselde yer almaktadır. 95 Kapı numarası Çiğdem Sk. tan alır Alemdağ Caddesi ve Nato Yolu Caddesinin zengin ulaşım ve alış-veriş olanaklarından faydalanır. Alt yapı olanakları mevcuttur.

Not: 3 ve 4 Nolu bağımsız bölümler mahallinde birlikte kullanmak üzere birleştirildiğinden iki bağımsız bölüm adres sisteminde tek kapı numarası (1 Nolu) almıştır. UAVT 3 ve 4 NOLU BB'ler:1633940471 (Taşınmazlar yerinde birleştirilerek kullanıldığından, Uavt no tektir, D:1) Taşınmazların tapu vasfı meskendir.  3 ve 4 nolu daireler içeriden birleştirilmiş olup, 2 ayrı tapu ile birlikte satılmaktadır. Tapuda Yukarıdudullu Mahallesi'nde kayıtlıdır.

Tapu.com'dan Konut Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddederse teklif sürecinde ödediğiniz hizmet bedeli tarafınıza aide edilir. Dilerseniz aide gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.

Tapu.com'da yayınlanan mülklerle ilgili tüm bilgiler ekspertiz raporuna dayanmaktadır. Ekspertiz raporu, gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek için yetkili kişi ya da kurumlar aracılığıyla hazırlanan analizdir. Ekspertiz raporu sonucunda tapu kayıtlarıyla ilgili bilgileri (şerh, ipotek, haciz, vb.), iskan durumunu, bina yaşını, metrekaresini, konumunu ve evin piyasa değerini öğrenmek mümkündür.