Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

İstanbul Silivri Pirimehmetpaşa Mahallesinde 13 m2 Ofis

Şirketten 13m2

Özellikler

Satıcı:
Şirketten
Tapu no:
10881
Metre Kare:
13m2
Ada:
40
Parsel:
27
Tapu Tipi:
Kat İrtifaklı
Hisse Oranı:
Tam
Bina Yaşı:
29
Isıtma Sistemi:
Yok
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
6
İskan Tarihi:
23/12/1993
Ruhsat Tarihi:
19/10/1992
Bağımsız Bölüm:
46
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
2

Ödeme Detayları

KDV:
% 5
Tapu Harcı:
Paylaşılır
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Silivri, Pirimehmetpaşa Mahallesi Başkomutan Caddesi Ahmet Bircan Pasaj no:46

Uzman Görüşü

Taşınmazın ilçe merkezinde yer alıyor olması ve iskanının bulunması olumlu yönleridir.

Açıklama

Ulaşım:  Silivri, Pirimehmetpaşa Mahallesi 40 ada 27 parselde bulunan Ahmet Bircan Pasajının Normal 2.katında yer alan 46 no.lu Bürodur. Taşınmaz Silivri Merkezinde olup, Başkomutan Caddesine cephelidir. Başkomutan Caddesi, ilçe merkezindeki Tarihi Köprüden başlayıp, Kaymakamlık Binası önünden geçen ve Asri Mezarlık'ta biten, üzerinde Banka Şubeleri ve ticarethaneler bulunan, şehrin önemli ve işlek caddesidir. Taşınmazın bulunduğu bina tarihi köprüye 100 m, sahile ve Kaymakamlık binasına 250m mesafededir. Binaya giriş 1.Bodrum kattan olup, konumuz taşınmaz 2.kata merdiven ile çıkıldığında karşı sırada ve soldan 4. Sıradaki Bürodur. Taşınmaz ulaşımı kolay ve her türlü altyapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır. 

Özellikler: Taşınmazın içerisine girilmemiş, dışarıdan incelenmiştir. Projesine göre taşınmaz brüt 13m2 büyüklüğündedir. Binanın ikinci normal katında, merdivenlerden çıkınca karşı sırada ve soldan 4.bürodur. Katta toplam 16 adet Bağımsız Bölüm bulunmakta olup, tamamı boştur. Binanın 1.katında da boş bürolar olmakla birlikte, 2.kattan itibaren tüm bağımsız bölümler gayrifaaldir. Konumuz taşınmazın dış cepheye açılan penceresi bulunmamaktadır. Taşınmazın kat koridoruna olan cephesi PVC çerçeveli ve camdır. Giriş kapısı da PVC kapıdır.

2 Bodrum Kat + Zemin Kat + 6 Normal Kat olmak üzere toplam 9 kattan oluşan ana gayrimenkulde konumludur. Ana taşınmaz Dükkan ve Ofislerden oluşan Ahmet Bircan Pasajıdır. Pasaj Başkomutan Caddesine cepheli olup girişi de bu cadde üzerinden ve 1.Bodrum kattandır. 1993 yılında inşa edilen taşınmaz, körfez depreminin ardından 2009 yılında güçlendirilmiş ve tekrar faaliyete geçmiştir. Taşınmazın 1.Bodrum, Zemin ve 1.katı canlı olup, bu katlarda bulunan dükkan ve büroların yaklaşık %80’i doludur. Diğer katlarda yer alan büroların tamamına yakını boştur. Asansörlü olan binanın asansörünün çalışmadığı görülmüştür. Kat koridorlarının kesilerek demir merdiven monte edildiği görülmüştür. Bodrum ve Zemin katta yerler seramik kaplı olup, diğer katlarda koridorlar mozaik kaplıdır. Binanın Başkomutan caddesine cephesi 3 metredir. Binanın dışı sıva üstü boyalı, çatışı kiremit kaplıdır. Binada toplan 122 adet bağımsız bölüm mevcuttur. Bu bağımsız bölümlerden yaklaşık 90 adedinin boş olduğu hesaplanmıştır. 

Not: 23/12/1993 tarihli yapı kullanım izin belgesi (iskan) bulunmaktadır. Bölüm için düzenlenmiş Yapı Kullanım İzin Belgesi, yapının güçlendirilmesinin ardından verilen 20/01/2009 tarih 2009/7 no.lu 122 adet Bağımsız Bölüm için düzenlenmiş Yapı Kullanım İzin Belgesinin bulunduğu görülmüştür. Taşınmazın satış fiyatına %5 KDV oranı dahildir.

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.