Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Adana Karataş Maliye Kampına Yakın Natamam Dubleks Daire

Bankadan 2 + 1 168m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
11134
Oda Sayısı:
2 + 1
Metre Kare:
168m2
Ada:
0
Parsel:
4420
Tapu Tipi:
Kat İrtifaklı
Isıtma Sistemi:
Klima
Bina Yaşı:
30
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
2
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
2
Bağımsız Bölüm:
D 46

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 3
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Karşıyaka Mahallesi, 356. Sokak, Akçiçek Konakları, No:13,D/1, K:Z+1 No:46 Seyhan / ADANA

Açıklama

Özellikler: Taşınmaz zemin kat + 1 normal kattan oluşmakta olup dubleks mesken vasıflıdır. Taşınmazın zemin katı 78 m2 lik alana sahip olup, antre, wc-duş, oda, mutfak+salon, banyo ve kuzey cepheden sağlanan mesken girişi bulunmaktadır. Taşınmazın 1. normal katı 70 m2 lik alana sahip olup, hol, çamaşır odası, banyo ve 2 adet oda hacimlerinden oluşmaktadır. İç mekan özellikleri itibari ile; giriş kapısı çelik kapı, iç kapıları panel, balkon kapıları ve pencereleri pvc doğramalıdır. Mesken içerisinde tüm zeminler seramik kaplamalıdır. Duvarlar saten boyalı olup, tavanları kartonpiyer tavan süslemelidir. Mutfak alanında mutfak dolapları hazır imalat olup mutfak tezgahı granittir. Islak zeminde yerler ve duvarlar seramik kaplamalıdır. Meskenin kısmi bir bakıma ihtiyacı vardır.Ayrıca zemin ve 1. kata 10'ar m² lik teras inşa edilmiştir.  Taşınmazın da içerisinde konumlu olduğu ana yapı 32826 m2 yüz ölçümlü 4420 parsel üzerine inşa edilmiş site, ayrık nizamlı, betonarme karkas yapı tarzında A, B, C, D, E ve F blokları olmak üzere 6 bloktan oluşmaktadır. Değerleme konusu taşınmazın içerisinde yer aldığı Site içerisinde bağımsız bölüm numaraları A bloktan başlayıp F blokta son bulmaktadır. Onaylı mimari projesinde yer alan vaziyet planında bağımsız bölüm numaraları yazmakta olup, A blokta 18 adet, B blokta 9 adet, C blokta 18 adet, D blokta 18 adet, E blokta 14 adet ve F blokta 14 adet bağımsız bölüm bulunmakta olup site içerisinde toplamda 91 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Değerleme konusu taşınmaz D blokta konumlanmaktadır. D blok içerisinde toplamda 18 adet zemin kat + 1 normal kattan oluşan dubleks mesken bulunmaktadır.

Ulaşım: Taşınmaz Adana İli, Karataş İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 356. Sokak, Akçiçek Konakları, No:13 D/1 adresinde bulunan binanın zemin+1 normal katında konumlu 46 nolu dubleks meskendir. Taşınmaza ulaşım; Mutlu Dere caddesi üzerinden güney yönünde ilerlenirken Güney Dere caddesi ile 285 nolu sokağın kesiştiği noktadan sağa 285 nolu sokak istikametine dönülür. 285 nolu sokak üzerinden batı yönünde ilerlenirken 285 nolu sokak devamında yer alan 356. sokak üzerinden yola devam edilir. 356. sokak üzerinden yaklaşık 220 m yol ilerlendikten sonra sol kol üzerinde değerleme konusu taşınmazında içerisinde yer aldığı Akçiçek Konaklarına ulaşım sağlanır. Özel araç ve toplu taşıma araçları ile ulaşımı mümkündür.


Not: 24.01.1989 tarih 5/7 sayılı ilk Yapı Ruhsatı bulunmaktadır . 01.06.2012 tarih 2012/54 sayılı yenileme Yapı Ruhsatı bulunmaktadır. Taşınmazın ilk ruhsat tarihinin 1989 olup, hala tamamlanmamış olması ve sitede oturum bulunmamaktadır. 

Tapu.com'dan Konut Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddederse teklif sürecinde ödediğiniz hizmet bedeli tarafınıza aide edilir. Dilerseniz aide gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.

Tapu.com'da yayınlanan mülklerle ilgili tüm bilgiler ekspertiz raporuna dayanmaktadır. Ekspertiz raporu, gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek için yetkili kişi ya da kurumlar aracılığıyla hazırlanan analizdir. Ekspertiz raporu sonucunda tapu kayıtlarıyla ilgili bilgileri (şerh, ipotek, haciz, vb.), iskan durumunu, bina yaşını, metrekaresini, konumunu ve evin piyasa değerini öğrenmek mümkündür.