Şehitkamil Belkıs Mahallesi'nde 3+1 Daire

Açılış Fiyatı

3.100.000 TL

Hizmet Bedeli 148.800 TL

Tapu.com üzerinden teklif verebilmesi ve ciddi bir alıcı olunduğunun gösterilmesi için hizmet bedelinin belirli bir oranı teklif yapma sürecinde ödenir. Bu oran “Hizmet Bedeli Peşinatı”dır. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Değerlendirme sonucu tarafınıza bildirilir. Teklifiniz kabul edilmezse, “Hizmet Bedeli Peşinatı” size iade edilir.


Açık artırma bitiş:
14.08.2026 Cuma, 15:00

Özellikler

Tapu no 23962
Ada 1924
Parsel 1
Tapu Tipi Kat İrtifaklı
Hisse Oranı Tam
Isıtma Sistemi Kombili
Bina Yaşı 17
Binadaki Toplam Kat Sayısı 5
Ruhsat Tarihi 14.04.2006
Taşınmazın Bulunduğu Kat 2
Bağımsız Bölüm 6

Ödeme Detayları

KDV % 0
Tapu Harcı Alıcı öder
Teminat Bedeli % 0

Adres

Belkıs Mahallesi 08002 Nolu Sokak No: 14 2.Tip D Blok Dilek Apartmanı (Daire No;6) Şehitkamil / Gaziantep

Harita

Açıklama

Özellikler: Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Belkıs Mahallesi, 08002 nolu sokakta bulunan mahalde 9 bloktan oluşan sitede bina numarası 14 olan 2.tip D blok olan Dilek apartmanında 2.katta yer alan 6 bağımsız bölüm numaralı meskendir. Konu taşınmazın yer aldığı parselde mahalde yapılan incelemelere göre 2.tip B blok ve 2.tip E bloklar olmak üzere 2 blokun inşa edilmediği belirlenmiştir. Konu taşınmazın yer aldığı 2.tip D blok olan Dilek apartmanında bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kat olmak üzere toplam 5 kat olarak projelendirilmiş olmasına karşın mahalde çatı katta da mesken yapıldığı belirlenmiştir. Taşınmazın yer aldığı Dilek apartmanında *bodrum katta bina girişi, sığınak, kalorifer dairesi, müşterek otopark zemin kat ve 3 normal katların her katında 2 şer adet mesken olmak üzere toplam 8 mesken yer almakta olup toplam 8 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bina girişi projeye göre bodrum kattan güney cepheden olarak belirtilmesine karşın mahalde yapılan incelemelere göre ise bodrum kattan ve kuzey cepheden yapıldığı tespit edilmiştir. Binada asansör 1 adet asansör bulunmaktadır.

6 nolu bb 3 oda, salon, mutfak, antre, hol, banyo, lavabo-WC ile 2 adet balkon bölümlerinden oluşmakta olup toplam brüt 131m² kullanım alanına sahiptir. Ana giriş kapısı çelik ve pencereleri PVC doğramadır. Elektrik, su ve haberleşme tesisatları mevcut ve kullanılır durumdaki gayrimenkulün ısıtılması doğalgaz ile sağlanmaktadır.

Taşınmaz hasar durumu AZ HASARLIDIR.

Kazanan teklifin %4+KDV’si oranında hizmet bedeli alınacaktır.

Sözleşmeler


Bize Ulaşın

cozum@tapu.com

0 212 963 06 43


tapu.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, tapu.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Tapu.com 2022