Onikişubat Hayrullah'ta 3 Adet Hisseli Tarla (AS-03307)

Açılış Fiyatı

3.481.000 TL

Hizmet Bedeli 79.400 TL

Tapu.com üzerinden teklif verebilmesi ve ciddi bir alıcı olunduğunun gösterilmesi için hizmet bedelinin belirli bir oranı teklif yapma sürecinde ödenir. Bu oran “Hizmet Bedeli Peşinatı”dır. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Değerlendirme sonucu tarafınıza bildirilir. Teklifiniz kabul edilmezse, “Hizmet Bedeli Peşinatı” size iade edilir.


Açık artırma bitiş:
30.10.2026 Cuma, 15:00

Özellikler

Tapu no 24130
Ada 1349 -8882
Parsel 22-23 -1
Tapu Tipi Arsa Tapusu
Hisse Oranı 1061/10240

Ödeme Detayları

KDV % 0
Tapu Harcı Paylaşılır
Teminat Bedeli % 5

Adres

Kahramanmaraş Onikişubat Hayrullah mahallesi 1349 ada 22 - 23 parsel , 8882 ada 1 parsel

Harita

Açıklama

Özellikler: Taşınmazlar Kahramanmaraş Onikişubat Hayrullah mahallesinde yer almaktadır. 

1349 ADA 12 PARSEL: Taşınmaz tapu kayıtları üzerinde 22.142,32 m2 alanlı Tarla vasıflıdır. Parsel düz bir arazi yapısına sahip olup, tanımsız bir geometrik şekle sahiptir. Parselin sınırlarını belirleyici etrafında herhangi bir unsur bulunmamaktadır. Parsel üzerinde yapı olmayıp ilgili belediyesinde ruhsat ve mimari proje bulunmamaktadır. Parsel hali hazırda boş vaziyettedir. Parselin kuzey yönden ana yola cephesi olup, diğer tüm cephelerden komşu parsellere cephesi vardır. Sulama imkanı vardır. Taşınmaz kadastral düzenleme görmüş olup 1349 ada 22 ve 23 parsel olarak ikiye bölünmüştür.  

Hisse oranı 1061/10240 olup arsadan hisseye düşen pay 2.294,24 m2'dir. 

8882 ADA 1 PARSEL: Taşınmaz tapu kayıtları üzerinde 2.620,40 m2 alanlı Kanal vasıflıdır. Parsel hali hazırda nehir yatağı olup, faal olarak üzerinde su akıntısı devam etmektedir. 

 Hisse oranı 769 / 13102 olup arsadan hisseye düşen pay 153,8 m2'dir. 

AYRI AYRI SATIŞI YAPILMAKTADIR. 

Kazanan teklifin %1,9+KDV’si oranında hizmet bedeli alınacaktır.

Hisseli gayrimenkullerde diğer hissedarlara ilişkin ön alım hakkı süresi, maliklere tebliğ edilmesinden 3 ay sonra sona ermektedir. Alıcı hisseli gayrimenkullerdeki hukuki süreçleri bilerek teklif vermeyi kabul eder.

Not : SATICI her türlü vergi resim ve harçtan muaf olduğundan, satışa konu taşınmazlara ilişkin ALICI payına düşen alım tapu harç bedelleri ve masrafları(döner sermaye vb) ALICI tarafından ödenecektir.

Açık artırma süresi başlangıçta 72 saattir.
  • Açık artırmaya yalnızca bir istekli teklif vermişse ve ihale bu şekilde sonuçlanacaksa, açık artırma süresi 72 saat daha uzatılır. Ancak, bu uzatılmış sürenin sonu hafta sonuna denk gelirse, ikinci bir uzatma uygulanmaz.
  • Açık artırmanın ilk bitiş tarihi hafta sonuna denk gelirse katılımcı sayısına bakılmaksızın açık artırma süresi 48 saat uzatılacaktır. Bu ek sürenin sonunda açık artırmada hâlen yalnızca bir istekli bulunuyorsa, açık artırma süresi 72 saatlik uzatmaya tamamlanır. 
  • Açık artırmanın ilk bitiş tarihi resmi tatillere denk gelirse, katılımcı sayısına bakılmaksızın açık artırma süresi uzatılarak ilk iş gününe taşınır. Bu ek sürenin sonunda açık artırmada hâlen yalnızca bir istekli bulunuyorsa, açık artırma süresi 72 saatlik uzatmaya tamamlanır. 

Sözleşmeler


Bize Ulaşın

cozum@tapu.com

0 212 963 06 43


tapu.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, tapu.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Tapu.com 2022