Özellikler: Ana gayrimenkul bodrum, zemin, 3 normal kat ve çatı katlı olarak projelendirilmiş, yaklaşık 57 yıl önce inşa edilmiştir. Binada bodrum, zemin, 3 normal kat ve çatı katın her birinde 2 adet daire olmak üzere toplam 12 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Çatı katın mahallen normal kat büyüklüğünde inşa edildiği tespit edilmiştir. Bina girişi güneybatı cepheden, zemin kattan sağlanmaktadır. Binanın dış cephesi mozaik kapı, merdiven basamakları mozaik dökme taş, kat sahanlıkları ve kat holleri karotaş kaplı, duvarları plastik boyalıdır. Yapıda asansör bulunmamaktadır.
10 bağımsız bölüm numaralı 3. katta, bina girişine göre sol kolda konumludur. Mimari projesine göre salon, 1 adet oda, mutfak, banyo, wc, koridor, hol, 1 adet teras (balkon) bölümlerinden ibaret yaklaşık 68 m2 alanlıdır. Taşınmaz konum ve alan bazında projesi ile uyumlu, mimari bazında uyumlu değildir. Mahallen yapılan incelemede teras olarak adlandırılmış balkonun kapatılarak mutfağa katıldığı, salonun bir kısmının kartonpiyer panel ile ayrılarak oda yapıldığı tespit edilmiştir.
Mevcutta salon, 2 oda, mutfak, banyo, wc, koridor, hol bölümlerinden ibarettir. Zeminleri salon ve oda hacimlerinde pvc kaplı, diğer hacimlerde seramik kaplı, duvarlar yaşam mahallerinde plastik boyalı, ıslak hacimlerde fayans kaplı, tavanları plastik badanalı ve kartonpiyer süslemelidir. Giriş kapısı çelik, iç kapıları ahşap kapı, pencereleri pvc mamuldendir. Kuzeydoğu, güneybatı olmak üzere 2 cephelidir. Isınma kombi ile sağlanmaktadır.
Not : SATICI vergi resim ve harçtan muaf olduğundan, satışa konu taşınmazlara ilişkin ALICI payına düşen alım tapu harç bedelleri ALICI tarafından ödenecektir.
Kazanan teklifin %4+KDV’si oranında hizmet bedeli alınacaktır.