Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Mahallesinde Asma Katlı Dükkan

Bankadan 290m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
11817
Metre Kare:
290m2
Ada:
170
Parsel:
24
Tapu Tipi:
Kat İrtifaklı
Bina Yaşı:
25
Isıtma Sistemi:
Yok
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
5
Bağımsız Bölüm:
3
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
0

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 3
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Kemalettin Mahallesi, Canan Sokak, Uslu Apartmanı, No : 7/B Çorlu / TEKİRDAĞ

Açıklama

Özellikler: 3 bağımsız bölüm numaralı taşınmaz onaylı kat irtifakına esas mimari projesine göre binanın zemin ve asma katlarında konumlu  depolu iş yeridir. Binaya Canan Sokak üzerinden ana giriş kapısı yönünde bakıldığında taşınmaz ön,sağ dükkandır. Projesine göre; Zemin kat İşyeri hacminden brüt 166 m2, Asma kat brüt 124 m2 olmak üzere toplamda 290 m2 alanlıdır. Dışarıdan yapılan gözlemde giriş kapısı ve pencerelerin demir doğrama mamülden olduğu görülmüştür. İnceleme işlemi dışarıdan yapıldığından iç mekan özellikleri tespit edilememiştir.
170 Ada 24 parsel sayılı 378.00 m2 yüzölçümüne sahip arsa üzerine tek bloktan olmaktan 3/B yapı sınıfında, betonarme karkas yapı tarzında 
Bodrum, Zemin, Asma, 5 Normal kat olmak üzere 8 katlı olarak projelendirilmiş ve inşa edilmiş yaklaşık 24 yıllık yapı bulunmaktadır .Onaylı mimari projesine göre: Bodrum katta Kömürlükler, Sığınak, Zemin katta 2 adet Dükkan, Kapıcı Dairesi, Zemin+Asma katta 2 adet Asma katlı iş yeri, Asma katta 1 adet mesken, Tüm normal katlarda 4'er adet mesken olmak üzere toplamda 25 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Binanın dış cephesi dış cephe boyası ile boyalıdır. Binaya Canan Sokak üzerinden zemin kat seviyesinden orta kısımdan giriş yapılmaktadır.
Ulaşım:  İlçenin önemli 
arterlerinden olan Salih Omurtak Caddesi üzerinden Alipaşa Caddesine girilerek yaklaşık 80 m ileriden sola dönülerek yaklaşık 60 m ilerlendikten sonra sola Canan Sokağa girilir. Bu sokak üzerinde yaklaşık 90 m gidildiğinde konu taşınmaza ulaşılır. Bölgeden kentin diğer bölgelerine özel araçlarla, yaya ve toplu taşıma araçlarıyla düzenli olarak ulaşım sağlanmaktadır. Bölgede genellikle Konut ve Zemin katları İşyeri kullanımlı yapılar mevcuttur. Bölge kentin eski yerleşim bölgelerinden olup yakın çevresinde benzer özelliklerde zemin + 4 ve zemin + 5 katlı yapılar bulunmaktadır. Bölge ticari açıdan düşük şerefiyeli bir bölge olup taşınmazın çevresinde genellikle günlük ihtiyaçları karşılamak için bulunan işyerleri mevcuttur. Taşınmazın cepheli olduğu sokak araç veya trafiği bakımından orta yoğunlukta bir sokaktır. Çevresinde taşınmaz ile yakın yaşlarda binalar bulunmakta olup binalarda doluluk oranı %80'e yakındır. 
Not: 28.01.2000 tarihli yapı kullanma izni bulunmaktadır.

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.