Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Şişli Meşrutiyet Mahallesinde Dr. Faruk Süer İş Merkezi 4 Katlı Komple Dükkan

Bankadan 576m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
13966
Metre Kare:
576m2
Ada:
940
Parsel:
90
Tapu Tipi:
Kat İrtifaklı
Bina Yaşı:
29
Isıtma Sistemi:
Klima
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
4
Bağımsız Bölüm:
1-3-5-6-8-10-12
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
4

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 0
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Açıklama

%0,69 kâr oranı avantajı ile 60 aya varan vade seçeneğiyle bu gayrimenkulü Türkiye Finans Gayrimenkul Finansmanı ile avantajlı şekilde satın alabilirsiniz.

Özellikler:Gayrimenkuller Şişli Meşrutiyette 4 katlı  Dr. Faruk Süer İş Merkezi'nde 7 adet iş yerinden oluşan 1 nolu,3 nolu,5 nolu,6 nolu,8 nolu,10 nolu ve 12 nolu bağımsız bölümlerdir.

Taşınmazın yer aldığı ana gayrimenkul; 227 m2 arsa üzerine bitişik nizamda inşa edilmiş betonarme binadır. Gayrimenkul Şişli Tapu Müdürlüğü arşivinde incelenen 04.05.1993 tarih, 93/1596 sayılı 90/3373 ve 92/144 sayılı mimari projelerin sureti olan kat irtifakına esas mimari projesine göre 2 bodrum + zemin + asma kat + 4 normal kat olmak üzere toplam 8 katlıdır. Binanın 2. Bodrum katında kalorifer dairesi ve 1.bodrum katta yer alan bürolara ait depolar, 1.bodrum katta 2 adet depolu büro, zemin katta 2 adet asma katlı dükkan, asma katta zemin kattaki dükkanlara ait piyesler ile 1 adet çay ocağı, normal katlarda 2 şer adet büro olmak üzere toplamda 13 adet bağımsız bölüm kayıtlıdır. Bina giriş kapısı projesine göre ve mevcutta Matbaacı Osmanbey Sokak üzerinden zemin kat seviyesinden verilmiş olup demir doğramadan mamuldür. Bina dış cephesi sıva üzeri boyalıdır. Projesine göre ana gayrimenkulde 1 adet asansör bulunmaktadır.

Taşınmazlar,1 bağımsız bölüm numaralı depolu büro nitelikli mülk 1.bodrum katta, bina giriş kapısı yönünden bakıldığında solda konumlu olup 2.bodrum katta 44 m2 brüt alanlı ve tek hacimli, 1.bodrum katta 99m2 brüt alanlı ve tek hacimli olmak üzere toplamda 143m2 brüt alanlı,3 bağımsız bölüm numaralı asma katlı dükkan nitelikli mülk zemin katta, bina giriş kapısı yönünden bakıldığında solda konumlu olup zemin katta 91m2 brüt alanlı ve tek hacimli, asma katta 60 m2 brüt alanlı ve tek hacimli olmak üzere toplamda 151 m2 brüt alanlı,5 bağımsız bölüm numaralı çay ocağı nitelikli mülk asma katta, bina giriş kapısı yönünden bakıldığında ortada konumlu olup tek hacimli ve 6 m2 brüt alanlı,6 bağımsız bölüm numaralı büro nitelikli mülk 1.normal katta, bina giriş kapısı yönünden bakıldığında solda konumlu olup tek hacimli ve 69 m2 brüt alanlı,8 bağımsız bölüm numaralı büro nitelikli mülk 2.normal katta, bina giriş kapısı yönünden bakıldığında solda konumlu olup tek hacimli ve 69 m2 brüt alanlı,10 bağımsız bölüm numaralı büro nitelikli mülk 3.normal katta, bina giriş kapısı yönünden bakıldığında solda konumlu olup tek hacimli ve 69 m2 brüt alanlı,12 bağımsız bölüm numaralı büro nitelikli mülk 4.normal katta, bina giriş kapısı yönünden bakıldığında solda konumlu olup tek hacimli ve 69 m2 brüt alanlıdır. Toplam 576 m2'dir.

Ulaşım: Taşınmaz, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Meşrutiyet Mahallesi içerisinde Matbaacı Osmanbey Sokak üzerinde konumlu 25 kapı numaralı binada yer almaktadır. Taşınmaza Halaskargazi Caddesi üzerinde Şişli merkez istikametinde ilerlerken Osmanbey Metro İstasyonu mevkiinde sağdan Ebe Kızı Sokağa girilir ve yaklaşık 100m ileriden sağa Matbaacı Osmanbey Sokağa dönülerek taşınmaza erişim sağlanır. Taşınmaz, bölgenin ana arterlerinden olan Halaskargazi Caddesine 200 metre, ticari potansiyeli oldukça yüksek olan Şair Nigar Sokağa 75m ve diğer şehrin önemli ticari ve ulaşım yollarına yakın konumda yer almaktadır. Taşınmazın bulunduğu yakın çevrede, genellikle ticari amaçlı ve zemin üstü 4-6 normal kat olacak şekilde yapılaşma söz konusudur. Yapılaşmanın yüksek yoğunlukta olduğu bölgede, sosyal yaşamın gerektirdiği alışveriş, sağlık ocağı, okul, market vb. sosyal ihtiyaçlar kısa mesafelerde karşılanabilmektedir. Bölgenin teknik donatı alanları (yol, su, elektrik, çevre düzenlemesi, park, yeşillendirme v.b. gibi) ve sosyal donatı alanları yeterli seviyededir. (hastane, okul, sağlık ocağı, kamu daireleri, ulaşım seçenekleri v.b. gibi). Yakın çevresinde Galatasaray İlkokulu, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Saint Michel Fransız Lisesi, Harbiye Askeri Müzesi ve Kongre Merkezi bulunmaktadır.

Not: 03.12.1991 tarihli yapı ruhsatı bulunmaktadır.i 1/1000 ölçekli Ticaret ve Ticaret + Konut Alanlarında Kat Yükseklikleri hakkında Tadil Planına göre bitişik nizam, hmax:18,00 metre, 5 kat ticaret+konut alanında kalmaktadır. Ayrıca 15.03.1980 tarih ve 11829 numaralı ada kararına göre İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulundan onay alınması gerekmektedir.

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.