Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Şanlıurfa Suruç Sarayaltı Mahallesinde Asma Katlı Dükkan

Bankadan 214m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
11149
Metre Kare:
214m2
Ada:
356
Parsel:
23
Tapu Tipi:
Kat İrtifaklı
Bina Yaşı:
5
Isıtma Sistemi:
Yok
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
5
Bağımsız Bölüm:
2
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
0

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 3
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Sarayaltı Mahallesi, 63 Evler Sokak, No: 4/Z02 Suruç/ŞANLIURFA

Açıklama

Özellikler: 2 bağımsız bölüm nolu taşınmaz binanın zemin katında konumlanmakta olup bina girişine göre sol tarafta konumda yer almaktadır. Taşınmaz kuzey cephelidir. Onaylı mimari projesine göre taşınmazın zemin katı ~106 m2 asma katı ~108 m2 olup, her bir kat tek bölümden meydana gelmektedir. Ekspertiz işlemi dış cepheden tamamlanmış olup, iç ölçümlerin kontrolü yapılamamış, dış gözlemlerde galeri boşluğunun korunduğu gözlemlenmiştir. Taşınmazın sokak cephesi ~8,5 m. olup, deriniliği ~12,5 m.dir. Dükkanın sokak cephesi alüminyum doğrama cam vitrin şeklindedir. Dış cepheden yapılan gözlemlerde dükkan zeminlerinin seramik, duvarların boyalı olduğu görülmüştür. Taşınmazda ısınma sistemi mevcut değildir. 
Taşınmazın bulunduğu bina, 436,53 m2 yüz ölçümlü arsa üzerine kurulu, bitişik nizam betonarme yapı türünde ~2015 
yılında inşa edilmiştir. Ana taşınmaz ; zemin , asma kat , 5 normal kattan oluşmaktadır. Bina kuzey yönden yola cephelidir. Binada toplam 12 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bina girişi kuzey cepheden zemin kattan sağlanmaktadır. Bina dış ve iç yüzeyi boyalıdır. Bina giriş holü, merdiven zeminleri ve denizlikleri mermer kaplama, duvar yüzeyleri ise boyalıdır. Binada asansör, mevcut olup, otopark, yangın merdiveni ve ısınma sistemi mevcut değildir. 
Ulaşım: Bölgenin ana arterlerinden 11 Nisan Caddesi üzerinde güney istikamette ilçe merkezi yönünde devam edilirken sağ kolda yer alan Suruç ilçe otogarı geçildikten ~250-300 
m. sonra sola 63 Evler Sokağa dönülür. Taşınmazın içinde bulunduğu bina bu sokak üzerinde hemen sağ kolda 2. parsel üzerinde yer alan 4 kapı nolu binadır. Bölgeye ulaşım O-52 otobanı ve Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu üzerinden sağlanabilmekte olup 11 Nisan Caddesi üzerinden toplu taşıma imkanı vardır. Bölgenin teknik altyapılar tamamlanmış ve kamu hizmetlerinden istifade normaldir. Taşınmazın bulunduğu bölge konut bölgesi olup yapılaşma yeni ve eski binalar şeklindedir. Eski binalar genelde 1-2 katlı olup, yeni binalar 6-7 katlıdır. Cadde üzerinde ve bazı sokaklarda zemin katlar dükkan şeklindedir. Bölge orta gelir düzeyine sahip kesimlerce tercih edilmektedir. Taşınmazın bulunduğu bölge ilçe merkezinde yer almakta olup, çevresinde okullar, otogar, bankalar, marketler vb dükkanlar yer almaktadır. Taşınmazın üzerinde bulunduğu 63 Evler Sokak üzerinde ticari yoğunluk bulunmamakta olup, hemen bir parsel batısında yer alan 11 Nisan Caddesi üzerinde ticari yoğunluk orta üst seviyededir. Cadde üzerinde üzerinde ticari yoğunluk ilçe merkezine gidildikçe artmaktadır.
Not: 19.11.2014 tarihli yapı ruhsatı mevcuttur.

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.