Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Konya Karatay Taşoluk İşhanı'nda 64 m2 Ofis

Bankadan 64m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
18173
Metre Kare:
64m2
Ada:
3115
Parsel:
129
Tapu Tipi:
Kat Mülkiyetli
Bina Yaşı:
33
Isıtma Sistemi:
Merkezi
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
3
Bağımsız Bölüm:
18
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
3

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 2
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Şemsi Tebrizi Mahallesi, Osman Bey Sokak Taşoluk İşhanı No: 5 K: 3 D:302, Karatay/Konya

Açıklama

Özellikler: Taşoluk İşhanı 3. katta yer alan 18 nolu bağımsız bölüm nolu büro nitelikli taşınmaz, zemin kattan kuzey cepheden sağlanan bina girişine göre sağ kolda yer alan 3. dükkandır. Kuzey cephede sokağa bakarken, güney cephede İşhanı koridoruna bakmaktadır. Projesine 2 oda, bekleme salonu, mutfak, lavabo, tuvalet hacimlerinden oluşup brüt 64 m2 büyüklüğündedir. Giriş kapısı demir profildir. Merkezi sistem kalorifer ile ısınmaktadır. Yerler mozaik kaplı, duvarlar fayans kaplıdır.

Ana taşınmaz 444,60 m2 yüzölçümlü parsel üzerinde karkas yapı tarzında ve bitişik nizamda inşa edilmiştir. Bodrum, zemin, galeri kat ve 3 normal kat olmak üzere toplam 6 katlıdır. Binanın bodrum katında 6 adet dükkan eki ile ortak kullanım alanı kazan dairesi, zemin katında bina girişi ve 6 adet depolu dükkan, galeri katta 6 adet dükkan eki, normal katların her birinde 5 adet büro olmak üzere toplam 21 adet bağımsız bölüm vardır. Bina dış cephesi sıva üzeri boyadır. Giriş kapısı demir doğramadır. Merdivenler ve koridorlar mermer kaplıdır. 1 adet asansör vardır. Bina ön cephede parsel sınırına oturmaktadır. Arka cephede bahce vardır ancak geçiş kapalı olduğundan görülememiştir. 

Ulaşım: Konya ili, Karatay ilçesi, Şemsi Tebrizi Mahallesi, Osman Bey Sokak Taşoluk İşhanı No: 5 K: 3 D:302 (UAVT 18 bb: 1128765417) adresinde yer alan, tapuda Konya lli, Karatay liçesi, Şemsi Tebrizi Mahallesi, 3115 ada 129 parselde yer alan 16/445 arsa paylı 3. kat (18) b.b. nolu bürodur. Konya Mevlana Müzesinden hareketle Mevlana Caddesi üzerinde Alaaddin istikametinde ilerlerken sağda bulunan Istanbul Caddesine sapılır. Buradan da solda bulunan Osmanbey Sokak a dönülür. Taşınmazın bulunduğu bina bu sokak üzerinde 40 metre ilerde solda yer almaktadır. Taşınmazın ticari kullanımın yoğun olduğu, kentin geleneksel ve ilk ticari merkezinde yer almaktadır. Bölge arkeolojik ve kentsel sit alanının içerisinde kalmaktadır. Cephe aldığı yol yayalaştırılmış olup, yaya trafiği yönünden orta yoğunluktadır. Kent merkezinde olduğundan toplu taşım ile ulaşım kolay olmasına rağmen, bölgede otopark sıkıntısı vardır. Kentin ilk ticari merkezi olduğundan, bölgede çok sayıda tescilli binalar vardır. Yapılaşma ağırlıklı olarak 3-5 katlı bitişik nizam iş hanlanı şeklinde siluet sergilemektedir. Bölgede bankalar, optikçiler, sarraflar, tuhafiyeciler gibi çeşitli ticari faaliyetler yer seçmiştir. Yakın konumda Konya Valiliği, Serafettin Camisi. Serafettin Türbesi ve Hükümet Meydanı yer seçmiştir.

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.