Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

İzmir Bayındır Sadıkpaşa Mahallesi'nde Fabrika ve Arsası

Bankadan 3878m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
17408
Metre Kare:
3878m2
Ada:
196
Parsel:
1
Tapu Tipi:
Cins Tashihi
Bina Yaşı:
21
Isıtma Sistemi:
Yok
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
2

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 2
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Sadıkpaşa Mahallesi, Merkez İstasyon Caddesi, No:57 Bayındır/İzmir

Uzman Görüşü

Taşınmazın konumunun merkezi olması, 3878 m2 yüzölçümlü kargir fabrika ve müşlemilatına sahip olması, Merkez İstasyonu Caddesi'ne 55 metre cepheli olması, içinde idari ve fabrika binalarının olması, ulaşımın kolay ve çeşitli olması, yakın konumunda TCDD Bayındır Tren Garı, Bayındır-Torbalı Anayolu bulunması avantajıdır. 

Açıklama

Özellik: Taşınmaz 3.878 m2 yüz ölçümlü Kargir Fabrika ve Müştemilatı vasfındadır. Taşınmaz geometrik olarak yaklaşık dikdörtgen formda olup eğimsiz bir topografik yapıdadır. Taşınmazın kuzey cephesinde yer alan Merkez İstasyonu Caddesi’ne 55 m cepheli, batı cephesinde yer alan su kanalına 78 m cephelidir. Taşınmazın batı cephesinde 196 ada 2 parsel ve güney cephesinde 196 ada 8 parsel bulunmaktadır. Kadastral haritaya göre parselin doğu cephesinde idari bine, idari binanın güney cephesinde fabrika binası bulunmakta olup kuzey cephesinde müştemilat binası bulunmaktadır. Parselin etrafı duvar üzeri demir doğrama çit ve bina duvarları ile çevrilidir. Isıtma sistemi sobadır.

İdari Bina: Parselin kuzey cephesinde yer almakta olan idari bina 2 katlı olacak şekilde projelendirilmiş ve inşa edilmiştir. Betonarme yapı tarzında inşa edilen idari bina onaylı mimari projesine göre göre zemin kat 58 m2, normal kat 258 m2 büyüklüğündedir. Zemin katta idari ofisler, giriş holü ve yemekhane bulunmakta olup normal katta idari ofisler, yönetici odaları ve toplantı salonları yer almaktadır.

Fabrika Binası: Onaylı vaziyet planına göre parselin doğu cephesinde, idari binanın güney cephesinde yer almaktadır. Bina betonarme yapı tarzıyla inşa edilmiştir.

İlave Fabrika Binası: Parselin güney cephesinde yer alan fabrika binasının batı ve güney cephesine bitişik şekilde inşa edilmiş olup 2A yapı tarzında 700 m2 büyüklüğündedir. Taşınmaza ait herhangi bir yasal evrak bulunmamaktadır.

Müştemilat: Parselin kuzeybatı cephesinde 2B yapı grubunda inşa edilmiştir. Yapı 240 m2 kullanım alanına sahiptir.

Ulaşım: Taşınmaz Sadıkpaşa Mahallesi, Merkez İstasyon Caddesi, No:57 Bayındır/İzmir adresinde, tapuda İzmir ili, Bayındır ilçesi, Sadıkpaşa Mahallesi, Gencer Yolu Mevkii, 196 ada 1 parsel, 3.878 m2 yüz ölçümlü Kargir Fabrika ve Müştemilatı vasıflı taşınmazdır. Taşınmaza ulaşım için Merkez İstasyon Caddesi üzerinde Tire istikametinden Bayındır istikametine doğru, Bayındır Tren İstasyonu’ndan itibaren yaklaşık 500 m ilerlenerek sol kolda yer alan taşınmaza ulaşım sağlanır. Bölgenin kuzeyinde Sadıkpaşa Mahallesi’nin konut alanları yer almaktadır. Altyapısı tamamlanmış bir bölgedir. Bayındır ilçe merkezine yakın konumda yer alan taşınmaz toplu taşıma güzergahlarına da yakın konumdadır. Taşınmaza yakın konumda TCDD Bayındır Tren Garı, Bayındır-Torbalı Anayolu bulunmaktadır.

Not: Taşınmaz bakımsız ve yıpranmış durumdadır. 

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.