Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Bilecik Merkez Ertuğrulgazi Mahallesinde 160 m2 Dükkan

Bankadan 165m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
11945
Metre Kare:
165m2
Ada:
677
Parsel:
15
Tapu Tipi:
Kat İrtifaklı
Bina Yaşı:
12
Isıtma Sistemi:
Yok
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
3
Bağımsız Bölüm:
1
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
0

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Paylaşılır
Teminat Bedeli:
% 5
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Ertuğrulgazi Mahallesi, İdil Sokak, No: 14/A (B.B. No: 1) MERKEZ / BİLECİK

Açıklama

Özellikler: 1 b.b. nolu dükkan binanın giriş kapısında göre en sağında katında yer almakta, projesine göre cephesi yaklaşık 10 m, derinliği 15,50 m olmak üzere brüt 156 m² büyüklüktedir. Duvarları saten boya, zeminleri seramik, dış doğrama ve kapısı alüminyumdur. Söz konusu dükkan genel olarak orta/iyi seviyede işçilik ve malzeme kalitesine sahiptir. 
Bina zemin +3 katlı olarak inşa edilmiştir. Ana gayrimenkulün zemin katta; 3 dükkan, normal katlarda 4 er mesken olmak üzere toplam 15 
bağımsız bölüm yer almaktadır. Bina cephesi akrilik dış cephe boyası ile boyanmış, durumdadır. Bina giriş kapısı Demir doğrama, zemin katta ön cephede yer almaktadır. Merdiven basamak kaplamaları mermer, korkuluklar alüminyumdur.  
Ulaşım:  Bilecik Merkezinde yer alan Bilecik Belediyesi referans noktası olarak aldığımızda, ana ulaşım akslarından birisi olan Atatürk Caddesi üzerinden Kuzey istikametinde yaklaşık 300 m ilerlenir ve sol kolda yer alan Altı Eylül Caddesine girilerek cadde üzerinden batı istikametinde yaklaşık yaklaşık 350 metre sonra Ünver sokağa girilerek sokak sonunda idil sokağa bağlanılır değerleme konusu taşınmaz İdil sokak üzerinde 14/a dış kapı numaralı Binada konumludur. Taşınmaz, Bilecik il merkezinde yaklaşık 500 m mesafede yer almaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde orta ve iyi yapı kalitesinde 4-5 katlı ayrık-bitişik nizamda inşa edilmiş konut kullanımlı yapılar ile cadde cepheleri ve merkeze yaklaştıkça zemin katlar dükkan üst katlar konut fonksiyonu gelişim göstermektedir. Taşınmazın yaklaşık 150 m yakınında Polis merkezi, Marketler, Çocuk kreşi ve okullar yer almaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde orta ve üst gelir grubuna hitap eden, orta ve iyi yapı kalitesinde site içerisinde konumlu 4-5 katlı ayrık bitişik nizamda inşa edilmiş, zemin katlarda dükkan, üst katlarda konut fonksiyonu gelişim göstermektedir. Taşınmaz Bilecik Belediyesi sınırları içerisinde Gelişmiş olan bir bölge içerisinde yer almakta olup halihazırda tamamlanmış alt yapıya sahiptir. Bölgedeki yapılaşma oranı %70 seviyesindedir.
Not: 21.11.2016 tarihli yapı kullanma izni bulunmaktadır. Yerinde yapılan incelemede, zemin kat planında D13'de konumlu olan kolon kare şekilli olduğu, G aksında ilave kolon olduğu görülmüştür. Kolon değişiklikleri nedeniyle statik incelmenin yapılması gerekmektedir. dükkan bir bölümü daraltılarak yaklaşık 3 m² küçülme yapıldığı, dükkan arka tarafında sığınak bölümünün yaklaşık 12 m² lik kısmı taşınmaz kullanım alanına dahil edilerek büyüme yapıldığı, wc bölümü, yaklaşık 3 m² büyüme yapıldığı tespit edilmiştir. Taşınmazın yasal kullanıma alanı küçülme sonrası 153 m² olarak alınmış olup mevcut kullanım alanı 165 m² kullanım alanına sahiptir. 

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.