Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Antalya Gazipaşa Muzkent Köyünde 1790 m2 Sera

Bankadan 4086m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
10406
Metre Kare:
4086m2
Ada:
116
Parsel:
166
Tapu Tipi:
Arsa Tapusu

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 3
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Muzkent Köyü Tol Mevkii 116 Ada 166 Parsel

Açıklama

Ulaşım: Antalya-Mersin D 400 kara yolu üzerinde Mersin istikametinde ilerlenirken sağa Muzkent Köyü Yoluna girilir. Daha sonra sola ~ 800 m güney istikamette ilerlenilince yolun sağında yaklaşık 80 m içeride konumlu konu parsele ulaşılır.Taşınmazın kadastral yolu olmadığı için ulaşım komşu parseller arasında bulunan halihazır yoldan sağlanmatadır. Taşınmaz, Gazipaşa ilçesinin doğusunda, Muzkent Köyü sınırları içerisinde, Gazipaşa ilçe merkezine ~15 km uzaklıkta yer almaktadır.Bölgede yapılaşma bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölge tarım bölgesi olduğundan yakın çevresinde 1-2 katlı kargir evler ve tarlalar mevcut olup sulama kuyulardan sağlanmaktadır. Ulaşım köy dolmuşları ve özel araç ile sağlanmaktadır.  Taşınmaz üzerinde 1 adet tek katlı kargir ev, 1 adet havuz ve 3 adet cam sera olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın konumlu olduğu bölgede tarlalar bulunmakta olup bölgede muz, çeşitli sebzeler üretilmektedir.
Özellikler: Taşınmaz, Antalya İli, Gazipaşa İlçesi, Muzkent köyünde yer alan Cam sera,Havuz ve Tarla vasfındaki 4086.26 m2 yüz ölçümüne sahip 116 ada 166 numaralı parseldir. Parsel, geometrik olarak çokgen şeklindedir. Parsel topoğrafik olarak az eğimli bir arazi yapısına sahiptir. Parselin kadastro yoluna cephesi bulunmamaktadır. Parselin sulama imkanı bulunmaktadır. Kullanma suyu şebeke suyu ile sağlanmakta olup,parsel üzerinde tarım yapılmaktadır. Parsel etrafını çevreleyen ve sınırlarını belirleyen kadastral iz ve yollardan başka herhangi bir öğe bulunmamaktadır. Parsel üzerinde değerleme günü itibari ile kadastro paftasına işli olan yaklaşık 16 m2 alanlı havuz ile yaklaşık toplam 1790 m2 alanlı 3 adet cam sera ve doğal bitki örtüsü bulunmaktadır. Kuzey cephede yer alan cam sera yaklaşık 570 m2 alanlı, güney cephede yer alan cam sera yaklaşık 620 m2 alanlı ve batı cephede yer alan cam sera yaklaşık 570 m2 alanlıdır. Parsel içerisinde yer alan ve cinsinde işli olan yapı yaklaşık 80 m2 oturum alanlı yapı bulunmaktadır. Taşınmaz inceleme işlemi dışarıdan yapılmış olup evin iç mekan özellikleri tespit edilememiştir. 1790 m2 alanlı 3 adet cam sera içerisinde çeşitli sebze türleri ekili bulunmaktadır. 1/100.000 Ölçekli Antalya-Burdur-Isparta Çevre Düzeni Planında 'Makilik-Fundalık-Çalılık Alan' içerisinde kalmaktadır.

Tapu.com'dan Arsa Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.