Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Ankara Çankaya Remzi Oğuz Mahallesinde Kiracılı 130m2 Ofis

Vakıftan 130m2

Özellikler

Satıcı:
Vakıftan
Tapu no:
13943
Metre Kare:
130m2
Ada:
2535
Parsel:
6
Tapu Tipi:
Kat Mülkiyetli
Bina Yaşı:
49
Isıtma Sistemi:
Merkezi
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
5
İskan Tarihi:
05/11/1964
Ruhsat Tarihi:
13/09/1963
Bağımsız Bölüm:
17
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
5

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 5
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Remzi Oğuz Arık Mah. Tunalı Hilmi Cad. No:94/17 Çankaya/Ankara

Uzman Görüşü

Taşınmazın iskanlı olması, merkezi bir konumda yer alıyor olması, hali hazırda kiracısının olması, ofis olarak kullanılıyor olması, amorti süresinin kısa olması, Yakın çevresinde Kuğulu Parkı, Karum AVM, Madalyon psikiyatri hastanesi, Hilton Hotel, Sheraton Hotel, elçilikler, resmi ve özel kurumların yer almaası avantajıdır.

Açıklama

Özellikler: 17 bağımsız bölüm numaralı taşınmaz; zemin kattan yapılan girişe göre binanın 5. katında arka cephede konumlu olup batı cephede yer almaktadır. Salon, 3 oda, mutfak, antre, banyo, wc ve 2 balkon hacimlerinden oluşmakta olup toplam brüt 130 m²`dir. Taşınmaz mesken niteliğinde olup, halihazırda işyeri olarak kullanılmaktadır.Mutfak, antre zemini seramik kaplı, salon, oda zeminleri laminant parke kaplıdır. Dairede; duvarlar ıslak hacimlerde fayans kaplı, diğer hacimlerde plastik boyadır. Dairenin iç kapıları amerikan panel kapı, dış kapısı çelik kapıdır. Pencere doğramaları PVC den mamuldür. Taşınmazın mutfak dolabı mdf ve tezgahı granitten mamuldür. Dairenin banyo vitrifiyeleri tam olup ısıtma sistemi merkezi sistemdir. Taşınmazın tapu vasfı mesken olup, ofis olarak kullanılmaktadır. Halihazırda kiracısı bulunmakta olup, kira getirisi vardır.

Ana gayrimenkul  bodrum + zemin + 5 normal kat olmak üzere toplam 7 kat olarak planlanmış ve inşa edilmiştir. bodrum katta 1, 2 bağımsız bölüm numaralı meskenler, zemin katta yer alan 5 adet dükkana ait depolar, zemin katta bina girişi A, B, C, D, E numaralı dükkanlar, 3, 4 bağımsız bölüm numaralı meskenler, 5 normal katın her birinde 3`er mesken olmak üzere toplam 19 mesken, 5 dükkan olmak üzere toplam 24 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Bina ana girişi mimari projesine uygun olarak zemin kattan batı cepheden sağlanmaktadır.

Ulaşım: Kuğulu Park kavşağından Tunalı Hilmi caddesine girilip kuzey istikamette 325m ilerlendiğinde sol kolda Çığı sokağa gelmeden sondan 2.sırada olan ana gayrimenkule ulaşılır.Yakın çevresinde Kuğulu Parkı, Karum AVM, Madalyon psikiyatri hastanesi, Hilton Hotel, Sheraton Hotel, elçilikler, resmi ve özel kurumlar yer almaktadır. Ana gayrimenkule ulaşım toplu taşıma araçları ile rahatlıkla sağlanmaktadır.

Not:Taşınmazın tapu vasfı mesken olup, ofis olarak kullanılmaktadır. Halihazırda kiracısı bulunmakta olup, kira getirisi vardır. 07.01.1971 tarihli yapı kullanma izin belgesi(iskan) bulunmaktadır. 

Kira getirisi ortalama aylık 5000 TL'dir.

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.