Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Ankara Altındağ Beşikkaya Mahallesinde 196m2 Dükkan

Bankadan 196m2

Özellikler

Satıcı:
Bankadan
Tapu no:
13612
Metre Kare:
196m2
Ada:
22068
Parsel:
6
Tapu Tipi:
Kat İrtifaklı
Bina Yaşı:
3
Isıtma Sistemi:
Kombili
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
3
Ruhsat Tarihi:
30/12/2017
Bağımsız Bölüm:
13
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
-1

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Alıcı öder
Teminat Bedeli:
% 0
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Ankara ili, Altındağ İlçesi Beşikkaya Mahallesi, 1983.Sokak, No: 8/A-B BB:13

Açıklama

%0,69 kâr oranı avantajı ile 60 aya varan vade seçeneğiyle bu gayrimenkulü Türkiye Finans Gayrimenkul Finansmanı ile avantajlı şekilde satın alabilirsiniz.

Özellikler: Taşınmazın bulunduğu bina IIIB yapı sınıfında, ayrık nizamda, 3 bodrum + zemin + 3 normal kat olarak proje ve inşa edilmiştir. Binanın 3. bodrum katında sığınak; 2. bodrum katında otopark, su deposu ve bina girişi; 1. bodrum katında 2 adet 2.Sınıf Pide ve Kebap Salonu; zemin katında 3 adet 2.Sınıf Pide ve Kebap Salonu; 1. Normal kat dahil olmak üzere diğer tüm katlarında 4 er adet mesken bulunmakta olup bina toplam 3 adet 2.Sınıf Pide ve Kebap Salonu ve 12 adet meskenden meydana gelmektedir. Binanın dış cepheleri sıva üzerine akrilik esaslı boyadır. Girişi 1794.Sokak cephe hattına göre zemin kat arka cepheden sağlanmaktadır. Binanın kapalı ve açık otoparkı bulunmaktadır. Binanın giriş kapısı alüminyum doğrama, iç zeminleri giriş ve sahanlıklarda mermer kaplama, merdiven korkulukları ise alüminyum doğramadır. Çevre düzenlemesi tamamlanmıştır. Taşınmaz 13 b.bölüm nolu 2. sınıf pide ve kebap salonu nitelikli taşınmaz ana yapının 1.bodrum katında, 1983.Sokak cephe hattına göre sol yan ve ön cephede konumludur. Onaylı mimari projesine göre brüt yaklaşık 196 m2 kullanım alanına sahiptir. 2.Sınıf Pide ve Kebap Salonu ve 2 adet wc hacimlerinden oluşmaktadır. Taşınmaz projesine uygundur. 

Ulaşım: Taşınmaz Beşikkaya Mahallesi, 1983.Sokak, No: 8/A-B Altındağ / Ankara açık adresinde yer almaktadır. Taşınmaza ulaşım bölgenin ana arterlerinden olan 1916. Caddesinden kuzey yönünde ilerlerken sağa 1983.Sokağa dönülerek sağlanmaktadır. 1916. Caddesi ile 1983. Sokak kesişiminde konumlu binadaki 1983.Sokak üzerinden girişi bulunan taşınmazların yer aldığı bina 1916. Caddesine yani Minibüs Yolu üzerinde köşe parselde yer almaktadır. Yakın çevresi konut ve ticari kullanım fonksiyonlu gelişmiştir. Bölge yapılaşma karakteristiğini 4-5 katlı apartman tipi yapılar oluşturmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede ticari işletmeler 1916. Caddesi üzerinde yoğunlaşmış olup ara sokaklarda ticari faaliyetlerin yoğunluğu azalmaktadır. Bölgede yer alan binalarda zemin katlar dükkan, normal katlar mesken olarak kullanılmaktadır. Taşınmazın bulunduğu sokak üzerinde binaların zemin katları genellikle mesken olarak kullanılmaktadır. Taşınmazın cepheli olduğu sokakta ticari potansiyel düşük yoğunlukta, araç ve yaya trafiği düşük seviyededir. Taşınmazların bulunduğu bölgede otopark sorunu, araç duraklama sorunu yoktur. Bölgede mahalle geneline hitap eden ticari işletmeler ve Altınköy Parkı, Beşikkaya Camii, Veysel Tiryaki İmamhatip Orta Okulu gibi kamusal kullanımlar bulunmaktadır. Planlı yapılaşmaya sahip bölgenin (yol, su, elektrik, doğalgaz, kanalizasyon) altyapısı tamamlanmıştır. Toplu taşıma araçları ile ulaşımı rahattır.

Not: 30/12/2017 tarihli yapı ruhsatı bulunmaktadır. Taşınmazın vasfı "2. SINIF PİDE VE KEBAP SALONU" olarak geçmektedir.

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.