Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Amasya Merkez Hacı İlyas Mahallesinde 33 m2 Ofis

Şirketten 33m2

Özellikler

Satıcı:
Şirketten
Tapu no:
10924
Metre Kare:
33m2
Ada:
553
Parsel:
34
Tapu Tipi:
Kat İrtifaklı
Bina Yaşı:
30
Isıtma Sistemi:
Sobalı
Binadaki Toplam Kat Sayısı:
5
Bağımsız Bölüm:
14
Taşınmazın Bulunduğu Kat:
1

Ödeme Detayları

KDV:
% 0
Tapu Harcı:
Paylaşılır
İlgilendiğiniz bu tapuyla ilgili tüm sorularınız için sizi arayalım.
Dilerseniz 0 212 963 06 43 numaralı telefondan da bize ulaşabilirsiniz

Adres

Hacı İlyas MAH. Mustafa Kemal Paşa CAd. Şen APt. No:150/14 Merkez / Amasya

Açıklama

Ulaşım: Konu “büro” nitelikli taşınmaz; Amasya İli, Merkez İlçesi, Hacı İlyas Mahallesi hudutları içerisinde yer almaktadır. Ulaşım Şehit Mustafa Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde Amasya Park AVM yönünde ilerlerken Ziraat Bankası geçildikten sonra 150m ilerlendikten sonra sağ kolda konumlu olan taşınmazın içerisinde bulunduğu ana yapıya ulaşım sağlanmaktadır.Taşınmaz Hacı İlyas Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. Şen Apt. No:150/14 Merkez / Amasya Posta adresinde konumludur.

Özellikler: 14 numaralı bağımsız bölüm ana yapının 1.katında yer almaktadır. Taşınmaz tek cepheli olup bina girişine karşıdan bakıldığında ön(güney) cephelidir. Konu taşınmaz mimari projesine göre tek büro hacminden oluşmakta olup gayrimenkul ~brüt 33 m² büyüklüğündedir. Wc mahallinin zemin döşemeleri fayans, büro mahallinin laminat parke, wc mahallinin duvarları fayans büro mahallinin duvarları ise alçı sıva üzeri plastik boya kaplıdır. Mutfak mahallinde fayans tezgah ve ahşap dolap kapakları mevcuttur. İç kapı doğraması ahşap, dış kapı çelik, pencere doğramaları alüminyumdur. Isıtma sistemi bulunmayan taşınmazda ısınma soba ile sağlanmaktadır. Bakımsız olup kapsamlı tadilat ihtiyacı bulunmaktadır. 

Taşınmazın içerisinde bulunduğu ana gayrimenkul, 264,09 arsa üzerinde, 3/B yapı sınıfında, Ayrık-Bitişik nizam olarak inşa edilmiş binadır. Bina onaylı projesine göre,2 bodrum + zemin + 5 normal kat`tan oluşmaktadır. Ana yapı ön (güney) cephede Mustafa Kemal Paşa Caddesi, diğer cephede ise komşu yapılar yönüne bakmaktadır. Mustafa Kemal Paşa Caddesi cephe hattına göre ön cephe zemin kat seviyesinden ulaşılan yapının dış yüzeyleri dış cephe boyası kaplıdır. Ana yapının giriş holü, kat holleri ve merdiven basamakları mozaik, giriş holü`nün ve kat holünün duvarları sıva üzeri plastik boya kaplıdır. 14 numaralı bağımsız bölüm ana yapının 1.katında yer almaktadır. Taşınmaz tek cepheli olup bina girişine karşıdan bakıldığında ön(güney) cephelidir. Konu taşınmaz mimari projesine göre tek böro hacminden oluşmakta olup gayrimenkul ~brüt 33 m² büyüklüğündedir. Wc mahallinin zemin döşemeleri fayans, büro mahallinin laminat parke, wc mahallinin duvarları fayans büro mahallinin duvarları ise alçı sıva üzeri plastik boya kaplıdır. Mutfak mahallinde fayans tezgah ve ahşap dolap kapakları mevcuttur. İç kapı doğraması ahşap, dış kapı çelik, pencere doğramaları alüminyumdur. Isıtma sistemi bulunmayan taşınmazda ısınma soba ile sağlanmaktadır. Bakımsız olup kapsamlı tadilat ihtiyacı bulunmaktadır.

Bina giriş kapısı ve balkon korkulukları demir mamüldür. Ana yapının projesinde asansör yeri bulunmasına rağmen inşa edilmediği görülmektedir. Mimari projesine göre yapının 2. bodrum katında; sığınak, 1 no.lu dükkan ve odunluklar, 1 bodrum katında; 2 ve 3 no.lu dükkan, zemin katında; 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 bağımsız bölüm numaralı dükkanlar, ana yapı girişi ve pasaj girişi; 1. normal katta 14 no.lu büro ve 15 ve 16 no.lu meskenler, diğer normal katlarında 2`şer adet mesken bulunmakta olup ana yapı toplam 24 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır.

Not: 18.05.1989 tarihli İskan belgesi bulunmaktadır.

Söz konusu gayrimenkul %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi dahildir.

Tapu.com'dan Ticari Gayrimenkul Satın Alınırken Sık Sorulan Sorular

Gayrimenkulle ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için uzman destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Sayfa içerisinde yer alan “Sizi Arayalım” formunu doldurduğunuz takdirde çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlar. Dilerseniz 0850 532 82 78 nolu telefonu arayarak ekibimizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Sitemize üye olarak ilgilendiğiniz tapuları favorinize ekleyebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz tapular hakkında tüm haberler, değişiklikler ve açık artırma tarihlerinde oluşacak gelişmeler size SMS ve e-mail yoluyla iletilir.

İlgili mülkü ziyaret etmek için “Sizi Arayalım” formunu doldurmanız gerekmektedir. Çağrı merkezimiz size en kısa sürede dönüş sağlayarak uygun tarihler için randevunuzu oluşturur.

Üye girişi yaptıktan sonra ilgilendiğiniz gayrimenkulün sayfasında yer alan “Teklif Ver” ya da “Pazarlığa Başla” butonuna tıkladığınızda teklif verme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada teklifinizi girin, son olarak “Teklifi Gönder” butonuna tıklayın. Verdiğiniz teklif satıcı tarafından değerlendirilerek onaylanır ya da reddedilir. Satıcının dönüşü tarafınıza bildirilir.

Tapu.com ciddi alıcılar ile satıcıları bir araya getirmek amacıyla teklif verme sürecinde “Hizmet Bedeli” ödemesi talep eder. Ödeme ekranından kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi girerek veya EFT ile hizmet bedelinizi ödeyerek teklifinizi verebilirsiniz.

Teklif verildikten sonra, teklif tapu.com üzerinden satıcıya iletilir. Satıcı işleme onay verdikten sonra tapu.com siz ve satıcı arasında iletişimi sağlayarak işlemlerin sonuçlanmasına yardımcı olur. Bu aşamada gereken evrakların ve varsa sözleşmelerin imzalanması gerekir. Bu evraklarla birlikte tapu dairesine gidilerek tapu devir işlemleri gerçekleştirilir. Devir sürecinin her adımında tapu.com yetkilisi size yardımcı olmak üzere hazır bulunur. Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.Satıcı teklifinizi reddettiğinde; teklif verdiğiniz mülkte platform kullanım bedeli varsa bu tutar hizmet bedelinizden düşülerek, yoksa hizmet bedelinizin tamamı tarafınıza iade edilir. Dilerseniz iade gerçekleşene dek yeniden teklif verebilirsiniz.

Teklifiniz onayladığı takdirde ödemeyi tapu devri sırasında direkt satıcıya ödersiniz. Tapu.com hizmet bedeli dışında herhangi bir ödeme sürecine dahil olmaz.

Teklifiniz onaylanmazsa veya açık artırmayı kazanamazsanız hizmet bedeliniz iade edilir. Verilen teklif onaylandıktan sonra satın almaktan vazgeçen katılımcıya hizmet bedeli iade edilmemektedir.