Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Tapu.com Blog Blog Ana Sayfa

COVİD-19 Salgını Hakkında Duyuru!

Haberler

 

Tüm Dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen COVID-19 virüs salgını döneminde gönüllü karantina uygulayarak 16 Mart’tan beri tüm ekip olarak evlerimizden kesintisiz bir şekilde çalışıyoruz. Mart ayı başından beri yapmış olduğumuz eğitim ve altyapı hazırlık çalışmaları sayesinde işlerimizi aksatmadan uzaktan çalışmaya hızla adapte olduk. Her gün evlerinden çıkmadan ekran başından teklif veren alıcılarımız, özveriyle çalışmaya devam eden iş ortaklarımız ve satıcılarımız için tüm ekip olarak işimizin başındayız! 

Bu dönemde “uzaktan görüntülü yer gösterimi” hizmetini de devreye alarak alıcılarımızın kendi evlerinden çıkmadan gayrimenkul fırsatlarını inceleyebilmesi için canlı veya kayıtlı görüntülerle portföyümüzü görebilmesine olanak sağladık. 

Salgın tedbirleri nedeniyle kurumsal satıcılarımız, noterler ve tapu müdürlüklerinin ilgili yönetmelikler doğrultusunda almış olduğu gönüllü karantina uygulamaları çerçevesinde iş süreçlerinde ve özellikle tapu devirleri için gerekli evrak hazırlık aşamasında önemli değişiklikler meydana gelmeye başladı. Bu nedenle Tapu.com üzerinde teklif verdikten sonra tapuları almaya hak kazanan alıcılarımızın tapu devirlerinde gecikmeler yaşanıyor ve tapu devir işlemleri normalden daha uzun sürelerde olsa da tamamlanabiliyor. 

Her zaman olduğu gibi Tapu.com’da satışta bulunan gayrimenkul fırsatlarını kaçırmak istemeyen alıcılarımız, ekran başından teklif verdikten sonra satıcı onayıyla birlikte ilgili tapuyu almaya hak kazanırlar.  Sadece bu olağanüstü dönemde elimizde olmayan nedenlerle tapu devir işlemlerinde gecikmeler yaşandığını belirtmek isteriz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

En kısa sürede olağan günlere dönmek üzere, evinizde kalın ve sağlıkla kalın. 

Tapu.com Ekibi