Yatırımlık Fırsat Gayrimenkulleri Kaçırmayın!
tapucom svg logo

tapucom svg logo

Tapu.com Blog Blog Ana Sayfa

Alıcılar 37 Milyon TL ile Hazırda Bekliyor

Makaleler

Sitemizi bir basın bülteniyle duyurup ve satışa başladığımız 3 Ağustos 2015’ten beri yaklaşık 2 yıl geride kaldı. İlk satışlarımızın bizi de hayrete düşürecek hızda hemen ertesi hafta gelmesinden beri sürekli artan hacim ve hızda satış yapmaya devam ediyoruz.

Ülkemizde gayrimenkul pazarını alıcılar için şeffaf ve güvenli, satıcılar için ise hızlı hale getirmek için çıktığımız yolda sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bir gayrimenkul satın alma kararını etkileyecek her türlü bilgiyi “sormadan söylemek” üzere SPK uzmanları tarafından yazılmış değerleme (ekspertiz) raporlarını şeffaflık adına esas aldık. Diğer yandan alıcı adaylarına var olan geçerli teklifleri de şeffaflıkla gösterdik. Sonuçta geçtiğimiz 2 yılda, 57 ilimizde yüzlerce tapu devri tamamladık. Ofisimize hediye veya teşekkür mektubu yollayacak kadar memnun müşterilerimiz oldu.

Hız derken, yurt çapında ilk defa satışa çıktıktan sonra 41 saat, 50 saat, ve 54 saat içinde alıcısını bulduğumuz tapular oldu. Yaptığımız yüzlerce satışın yarısını da 15 günün altında sonuçlandırdık. Bir bakıma, artık ülkedeki “en hızlı ikinci el emlak satış kanalı” olmaya başladık.

Sonuçta, bugüne kadar Tapu.com sayesinde ciddi alıcı adaylarından yaklaşık 120 milyon TL hacminde teklif toplamayı başardık. Bu tekliflerin büyük çoğunluğu sonucunda yüzlerce aile tapu sahibi oldu. Fakat beklendiği üzere, alıcı adayları arasında aynı tapu için yaşanan rekabet nedeniyle bu tekliflerin hepsi de tapu devriyle sonuçlanmadı. İşte tam da bu nokta satıcılarımız için çok önemli bir fırsat doğuruyor.

Hızla nakde çevirebileceğimiz tapuları belirlemede kullandığımız önemli bir veri, açık artırmayı kazanamayan teklif sahiplerimiz. Örnek vermek gerekirse son dönemde 39 farklı ilde 264 alıcı adayımız 37.264.749 TL hacminde geçerli teklif vermiş fakat açık artırmayı kazanamamışlar. Bu kullanıcılar, bizim için benzer bir tapuyu satın almayı bekleyen hazır alıcı havuzunu oluşturuyor. Kısa bir süre içinde, benzer bir gayrimenkul satışa çıktığında ilgili kullanıcılarla iletişime geçerek hızla satışını gerçekleştirebiliyoruz.

Özetle Tapu.com’un gün geçtikçe büyüyen hazır alıcı havuzu, ihtiyaç fazlası satılık tapularınızı almak için bekliyor.